måndag 4 augusti 2014

Spara pengar

Jag har alltid varit förtjust i Yves Rocher, det var faktiskt min första butik som jag skickade efter produkter ifrån. Det var ju via postorder då och inte via nätet (Hmm känner mig gammal när jag tänker på att internet knappt fanns när jag var liten..) Minns att det var så spännande när man fick hem den nya katalogen.

Har alltid gillat YR´s produkter plus att de alltid har en massa fina erbjudanden och att man fick saker på köpet. Vem gillar inte att spara pengar och få saker gratis? :-)

Favoriter? Det finns väldigt mycket, de har ju allt från makeup till hudvård, hårvård, parfymer osv för både kvinnor och män. Något jag gillar extra mycket är deras duschkrämer som doftar underbart, exempelvis grapefrukt.

Eller granatäpple. Det blir som en liten lyx att duscha i något som doftar så gott, sen håller doften i sig även efteråt ++.


De har ett stort utbud så det finns något för alla smaker. Något annat som jag rekommenderar är att alltid kolla upp om det finns någon rabattkod innan man beställer hem från en webbutik. Man kan ofta spara många kronor. Ett exempel är CupoNation som har rabattkoder från många olika varumärken och butiker.

Just för Yves Rocher så hittar man bland annat fraktfritt, 50kr rabatt, 60% rabatt på skönhetsartiklar och mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...