torsdag 14 augusti 2014

Stylingrum

Idag hade jag Jönköpingsposten hemma hos mig som gjorde en intervju om mig som person. Väldigt spännande! Pratade så klart mycket mode och speciellt färg. Färg är verkligen något som intresserar många och det är ju otroligt fascinerade. En hel vetenskap om hur färgerna påverkar oss, vad rätt färg gör för vårt utseende, färgterapi osv.

Innan de kom så fixade jag iordning lite i mitt stylingrum eller vad jag nu ska kalla det. Först var det en walk-in-closet, sedan blev det lager och arbetsrum när jag hade webshopen och nu är det någon slags kombination av wic och stylingrum. Snart kommer jag ju att ha en annan lokal som stylingrum, så får väl se vad detta blir då. Förmodligen en renodlad wic med mina privata kläder/accessoarer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...