onsdag 3 september 2014

Från idé till verklighet

Såg lite gamla anteckningar för idéer som jag har gjort, bland annat stod det "Mitt egna drivna team". Sen idag 6 månader senare så har jag ett stylingteam med ett gäng av härliga tjejer. Det är DET som är så coolt. Att man går från en liten idé som man snabbt får upp i huvudet och skriver ner på ett papper och sedan blir det så.

Jag vet att jag tänkte likadant på Skönhetseventet i april. Alla människor som är här både som samarbetspartner och som gäster är här för min skull, för en idé som JAG hade. Det är en häftig känsla.


På tal om idéer så sa en tjej i stylingteamet till mig igår - Vad får du alla idéer ifrån egentligen?
Jag vet inte, de bara dyker upp. Det finns inget bättre än att få idéer. Jag har hur många som helst, det svåra är att prioritera och välja de som verkligen känns bra så att inte allt bara blir en röra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...