måndag 1 september 2014

Höga mål!

Jag vet inte om jag någonsin berättat om mina största mål. Jag tycker att man bör ha ett riktigt stort mål men sen måste man också ha mindre mål som är lite lättare att uppnå så att man håller sig motiverad under tiden.

Jag har många små mål men min största dröm är att ha flera olika projekt som jag driver och utvecklar. Jo, det gör jag idag också men det jag menar är att det jag tycker är roligast är att hjälpa och motivera andra samtidigt som jag tar fram nya idéer. Att jag alltså inte jobbar med det löpande eller dagliga, utan att jag motiverar andra att göra det samtidigt som jag lyfter dem och utvecklar projekten tillsammans med dem.

Därför känns Stylingteamet riktigt kul! Det kommer att bli så otroligt roligt att jobba med dessa fantastiska tjejer. Vi jobbar tillsammans och hjälper varandra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...