lördag 13 september 2014

Klädprovning

Har precis haft klädprovning med en kund, med kläder som jag har beställt hem från nätet. Fick helt fria händer så att det är klart att det borde ha varit lite nervöst men faktiskt inte, var riktigt nöjd med mina köp och så var kunden.

Hon köpte nästan allt utan de lila klänningarna (plus några plagg som var i dubbla upplagor pga storlek). Lila är fint på henne men denna lila färg var lite för murrig, en typisk höstfärg. Hon är en klar vinter och är snyggast i krispiga och klara nyanser. Men de klänningarna var en snygg modell så tänkte ändå att vi skulle prova dem.

Som jag har nämnt innan så kör jag oftast personlig shopping i fysiska butiker men går bra att köra via nätet också. Antingen att jag beställer hem, vi provar tillsammans och skickar tillbaka det vi inte vill ha. Bor man på annan ort kan man självklart ha provningen själv och göra de returerna själv. Eller så kan vi även beställa tillsammans. Finns flera varianter beroende på vad som känns bäst för kunden.

Svart är snyggt på en vinter likaså kallrosa, klarblått och isig turkost. Svart/vitt är fint som mönster då vintrar klarar starka kontraster, även djurmönster är fint som ni ser i sjalen till höger. Hon blev så grymt snygg i allt!
Vi var i den nya lokalen men den är lååångt ifrån klar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...