fredag 19 september 2014

Skriva en bok?

Jag pratade med regionchefen för företagarna i Stockholm på telefon idag, mycket trevlig kvinna. De kommer att vara med på vårt event i november. Återkommer med mer detaljer kring det! Vi pratade om lite allt möjligt, om mig som stylist mm. Hon sa att jag borde skriva en bok och hade en idé för ett tema för det. Hon sa att hon kanske även kan hjälpa mig med ett förlag.

Vore väldigt kul! Jag har som ni vet alltid älskat att skriva och har absolut tänka att skriva en bok någon gång men det har legat lite längre fram i planeringen. Kanske får ta tag i det lite tidigare? Har ju gått en författarkurs också, där jag inte direkt fått användning av de kunskaperna ännu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...