tisdag 30 september 2014

Snyggaste fondväggen

Idag har jag varit och shoppat en massa modetidningar, går ju åt en del till fondväggen. Trodde att folk skulle ha mycket sådant liggandes hemma men de flesta slänger tydligt väldigt fort. Som tur är har Second hand-butiker tidningar för en billig peng. Har rensat två sådana butiker nu (det går åt betydligt fler än man tror!).

Jag kontaktade även några tidningsredaktioner för att se om de hade några gamla ex liggandes. Elle kunde tänka sig att skänka till mig men då var jag tvungen att be någon hämta det hos dem, sedan ska ju denna person skicka till mig. Något som blir lite dyrt eftersom kataloger väger en del. Kände att det var bäst att köpa ändå, blev en bredare blandning också.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...