måndag 15 september 2014

Stylist? Stilrådgivare? Personal shopper?

Kärt barn har många namn! Tänkte ge ett litet mer förtydligande av vad jag gör. Jag kallar mig oftast Stylist, eftersom jag tycker att det beskriver bäst vad jag gör med tanke på att jag har bred kunskap. Men det finns många namn:
  • Stilrådgivare
  • Stilcoach
  • Stilexpert
  • Stylingexpert
  • Personal shopper (personlig shoppare)
Man skulle även kunna lägga till makeupartist, eftersom jag är utbildad inom skönhetsmake. Dock inte inom teater, film, fotografering och annat sådant som en komplett makeupartist utbildning oftast berör. Det ligger inte i mitt intresse! Det jag brinner för är att hjälpa vanliga människor att hitta det som passar just dem allra bäst.

Mina tjänster kan också ha olika namn. Jag brukar oftast säga stilrådgivning och färgrådgivning men går också att kalla stilanalys och färganalys. Tycker att rådgivning låter bättre. Man gör inte bara en analys, det handlar mycket om rådgivning. Att ge bra tips och råd som kunden kan ha i all framtid.

Eftersom jag bor i Jönköping är det oftast lättast att anlita mig om man bor häromkring men jag kan ta mig över hela Sverige. Brukar säga att det tillkommer en liten milersättning (faktisk kostnad) om jag ska ta mig utanför Jönköpings kommun. Jag brukar ofta vara i Stockholm och Göteborg så det finns chans att få hjälp med mina tjänster även där utan extra kostnad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...