fredag 26 september 2014

Välj rätt foundation

LR kör en makeupskola på Youtube som man kan följa. Denna handlar om att hitta rätt foundation, något som många tycker är svårt. Det är viktigt att det passar hudtypen och att den inte är för mörk eller för ljus. Den ska smälta in och bli ett med huden.

Precis som hon säger så ska man prova på kindbenet (ej handleden, då vi oftast inte har samma ton där som i ansiktet). Sen ska man helst titta hur det ser ut i dagsljus, detta är ju något som kan vara lite knepigt när man är i en vanlig butik.

Då kan man få hjälp med det i vårt showroom. Jag har beställt hem en makeupspegel med äkta dagsljus framtagen av erfarna makeupartister.

Något som är bra med LR´s foundation är att det inte känns som att du är sminkad, något som många är rädda för det. De vill inte ha en massa "klet" i ansiktet och tycker att det känns som det är översminkade. Även den krämiga varianten som är till för torr hy, som hon berättar om här känns lätt. Jag brukar alltid fråga kunder hur det känns när jag använder denna på dem och alla säger samma sak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...