onsdag 15 oktober 2014

Bästa lacket!

Jag är ju säljare i mycket av det jag gör men är ingen direkt säljtyp, jag hatar att lova folk guld och gröna skogar utan att egentligen mena det. Jag kan prata för något som jag brinner starkt för och som jag vet att kunden kan vara intresserad av.

Detta är också lite av vår filosofi i byStylists, vi vill att kunderna ska köpa det som passar dem och som de kommer att använda. Inte att det bara blir liggande hemma i något skåp eller hängandes i garderoben. Vi säljer hellre mindre och får en nöjd kund. Jag tror att det gynnar alla i längden!

Men det sagt så vill jag prata om naglar. Som stylist måste jag erkänna att jag är rätt dålig på att ta hand om mina naglar, jag har ofta fullt upp och saknar helt tålamod att pilla med det. Däremot vill jag ha dem målade men det ska gå snabbt och enkelt. Därför älskar jag LR´s nagellack!

Ett lager räcker och det torkar galet fort! Jag kan till och med måla naglarna i bilen innan jag kör iväg. Då är också 89:- ett väldigt bra pris.


Favorit är Pink Party och Electric Coral. Very Viola är inte fel den heller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...