söndag 19 oktober 2014

Business Bloggers, personlig shopping och 30 års fest


Precis hemkommen från dag 2 i Göteborg, är galet trött! Blir direkt i säng nu! Fattar inte att helgen redan har sprungit förbi. Förr i tiden minns jag att jag riktigt avskydde att det skulle bli höst och vinter, att det var långt kvar till sommaren osv. Nu hinner jag inte ens tänka på sådant, tiden går så fort att jag blir förvånad över att det redan är mitten av oktober.

Nästa vecka ser ut så här:

  • Arbete med Business Bloggers så klart! Fortsatt avstämningar med sponsorer, VIP-bloggare, utställare och övriga gäster. Jag ska kolla om vi kan få rabatt på hotell för de som reser utifrån osv.
  • Imorgon har jag peppmöte med tjejer från Stylingteamet
  • På tisdag har jag stilrådgivning och shopping med kund
  • Har makeupvisning tisdag och onsdag
  • På torsdag har vi möte med Business Bloggers-teamet
  • På lördag har jag shopping med kund, sen är det något slags 30-års firande för mig (fyller 30 nästa måndag). Det är en överraskning så vet inte vad än..
  • Måste beställa klänning till balen också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...