söndag 26 oktober 2014

Personlig shopping, Business Bloggers och bal

Jag vet att jag är lite tjatig men tiden springer verkligen iväg galet fort! Igår hade jag shopping med kund och sedan var det firande för mig, fyller 30 imorgon. Idag har jag mest tagit det lugnt och jobbat med Business Bloggers, något som så klart har stort fokus denna vecka.

  • Eventarbete! Måste släppa allt annat och bara fokusera på detta nu. Inte länge kvar! Ni har väl köpt biljett?
  • Jag har shopping med kund på tisdag och torsdag
  • Jag har tid hos frisören på onsdag, upptäckte hur slitet mitt hår är
  • På lördag är det bal med LR så kommer spendera helgen i Göteborg
Det är som sagt det, all fokus på Business Bloggers!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...