måndag 13 oktober 2014

Planering för vintern

Ibland kan man ju bli tokig på sig själv, det är lite lugnare denna vecka. Trots att jag bestämt mig för att ta det lugnt med allt annat och nästan bara fokusera på Business Bloggers så kryper det i mig. Det är så mycket där man blir låst eftersom man väntar besked från samarbetspartners, sponsorer och gäster, så det är inte alltid så mycket man kan göra.

Då behöver mina hjärna jobba på något annat, så nu sitter jag och planerar vintern och även lite av våren för byStylists.

Jag tänker mig:

  • Två stylingevent i november, ett med fokus på makeup och ett med fokus på kläder
  • Två julklappsmingel, ett i november och ett i december
  • Utbildning steg 1 i färglära för Stylingteamet i november
Utöver det är det så klart sådant som folk själva vill boka in, det går att boka privat shopping och tjejkväll med vännerna. Kan hända att tjejerna i teamet kör lite saker själva också, afterwork vet jag att några är sugna på att anordna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...