tisdag 21 oktober 2014

Snabbtest för entreprenöregenskaper

Jag skrattade gott när jag såg dessa punkter, de stämmer så otroligt bra på mig. Inte så att jag tänkte "Ja det kanske stämmer..." utan det var "OJAA!" på alla punkterna.


  1.  Jag är en riktig idéspruta, nästan så att det kan bli jobbigt ibland. Har inte tid med nya idéer men de fortsätter bara att komma.
  2. Jag älskar att se lösningar på problem och även utvecklingsmöjligheter. Det gör jag på allt hela tiden!
  3. Absolut! Det säger till och med andra.
  4. Hela tiden!
  5. Tyvärr! Det är riktigt kul att börja med nya idéer, sedan får man ju en annan ny idé som känns roligare. Jag försöker verkligen fokusera på att få klart allt innan jag börjar med nästa MEN det är inte lätt.
  6. Tiden springer iväg hela tiden! Nästan skrämmande..
  7. Jag har 2 lägen, antingen är det 110% som gäller eller så är det 0. Högvarv går jag på jämt tills jag blir utmattad och all luft går ur mig. Inte bra jag vet! Jag är riktigt dålig på att ta hand om mig själv.
  8. Alla gånger! Jag avskyr verkligen monotona arbeten, hjärnan går på högvarv på andra saker och det blir svårt att fokusera.
  9. Det händer väldigt ofta! 
  10. Jag verkligen hatar att vänta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...