torsdag 9 oktober 2014

Stil som present

Idag har jag haft färg och stilrådgivning med kund. Hon hade fått detta i present av sin man. En väldigt rolig och nyttig present tycker jag! Däremot är det lite svårare för mig. När jag utför mina tjänster så brukar jag alltid börja med och fråga varför de kontaktat mig, då får man en snabb bild om vad de är ute efter och hur de ser på sig själv. Det blir då enklare för mig att fokusera på det.

När det är en present så är det oftast mest en kul grej. Man kan ju göra mina tjänster för att man verkligen har ett behov men går ju också att göra för att det är kul och för att man kan lära sig lite mer. Jag brukar säga att det är nyttig kunskap för alla oavsett behov eller nuvarande stil.
Det gick bra i alla fall och hon kändes nöjd. Vi ska även köra lite shopping inom kort.

Det var faktiskt första gången som jag var i nya lokalen med en kund, kändes lite annorlunda och stimmigt. Alltid så när något är nytt..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...