måndag 27 oktober 2014

The best version of yourself

Som jag sa tidigare så är jag numera stylist för Milook. Jag älskar deras koncept! De pratar mycket om att må bra på insidan, att ha en balans i livet. Tjejerna som driver det har mycket för sig och verkar ha riktiga visioner.


Vad det gäller själva kläderna så är det mycket bas, sedan fokuserar de på accessoarer och att kunna kombinera plaggen på många olika sätt. De sa att en bra garderob består av 20 plagg (själv vågar jag inte ens tänka på hur många jag har...?) Som jag tidigare har sagt om mina tjänster så behöver man inte så många plagg om man följer den färgskalan och den stil/snitt/form som jag får fram tillsammans med kunden. Om man håller sig till "reglerna" så kommer de flesta plagg att funka med varandra, då får man fler outfits utan att behöva ha för stor garderob. Behöver alltså! Man kan ju fortfarande ha en riktigt stor om man vill ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...