onsdag 26 november 2014

Förändringar på G

Nu är det stora saker på gång! Jag har fått äran att få förfrågan att bli eventansvarig hos Blogozine, det känns väldigt kul! Jag kommer också att vara Skönhetsredaktör och det innebär att jag kommer att börja blogga hos dem.

Jag har inte bestämt helt hur jag ska göra med denna blogg.. Jag började blogga för 4 år sedan och sedan dess har jag ju startat företag. Bloggen utvecklades till en hemsida och jag har egentligen ingen riktig hemsida. Jag tror att jag behåller denna sida som hemsida så länge, starta en ny så tappar jag en del SEO (sökningar på google).

Det kommer då bli en annan domän för bloggen men jag återkommer så klart om allt sådant senare, även vad uppdraget för Blogozine mer kommer att innebära.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...