onsdag 5 november 2014

Vad händer nu?

Ni förstår att det är lite mycket nu! Är helt galet trött... Värsta är att jag är har fullt upp hela november så blir ingen vila efter eventet, har massa stylingkvällar och stylingtjänster inbokat. Det är helt crazy nu!

Imorgon bitti åker jag och mina tjejer upp till Stockholm. Jag har hyrt släp för att få med allt. Vi har tillgång till lokalen redan då så blir att greja. Har lite sponsorer som kommer och lämnar av saker också. Kommer även att handla lite. På fredag är ju själva eventet, det blir också VIP-mingel och efterfest. På lördag kommer vi att städa iordning i lokalen och sedan blir det hemfärd.

Idag fick vi faktiskt in en till utställare. Idar som sysslar med accessoarer. Jag känner till dem sen innan och vet att de har fina saker. De kommer att vara med i modeshowen. Det är perfekt för vi har lite dåligt med smycken.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...