lördag 8 november 2014

Vilket event!

Ursäkta att jag inte har bloggat om eventet. Det har varit helt crazy, dagarna har gått i ett. Har knappt hunnit andas! Jag har själv inte hunnit ta några bilder men mina tjejer gjorde det, får återkomma när jag får av dem. Ni har några här nedan så länge!

Jag har haft så sjukt kul! Allt från att vi fick punktering(!) på släpvagnen när vi åkte upp till att vi gjorde iordning i lokalen och sedan själva eventet med efterfest så klart. Idag har vi gjort fixat, packat ihop och åkt hem. Helt galet trött! Mina tjejer som var med har varit så underbara och vi har haft väldigt kul tillsammans.

Jag är otroligt nöjd med eventet. Var lite orolig för dagen, att alla som anmält sig inte skulle komma och att föreläsarna kanske skulle få föreläsa för tomma stolar men det droppade in hela tiden och stolarna var alltid fulla. Riktigt bra och intressanta föreläsningar (även om jag inte hann lyssna på allt). Har fått bra respons nu efteråt från gästerna... Är också nöjd med lokalen. Även om det är ganska liten så är den så fin och läget kan knappast bli bättre (verkligen mitt i Stockholm city!). Är nöjd med hur fint vi fick iordning och alla sponsorgrejer. Jisses!

Det som jag vill förändra tills nästa gång är att jag måste fundera på om vi verkligen ska ha öppet hus och VIP-kväll. Vi alla var helt slut från dagen och det var tufft att ladda om för kvällen. Det var som om all energi bara hade gått ur oss, så var då alltså inte lika peppade som på dagen.
Det andra var också tävlingarna för VIP-gästerna. Jag hade planerat flera roliga tävlingar där man skulle dela in alla i grupper osv men insåg sedan att schemat var för tajt och mycket drog över på tiden. Blev lite spontan frågesport angående företagande istället.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...