onsdag 31 december 2014

Tillbaka igen!

Jag är tillbaka här igen! Jag tänkte berätta varför. Jag fick förfrågan att samarbeta med Blogozine precis efter Business Bloggers. Tanken var att jag skulle vara projektledare för event samt moderedaktör hos dem. Det var så klart väldigt kul att få den frågan men jag var väldigt osäker på om det verkligen var vad jag ville.

Jag är en person som är väldigt självständig, en av de stora anledningarna till att jag har företag är för att jag vill göra mitt egna och vara min egen chef. Jag tänkte ändå att det kunde vara kul att prova att jobba med Blogozine men så fort jag skrivit på avtalet så kändes det inte rätt. Jag saknade motivation och kände att jobba med någon annans projekt är inte det jag vill göra, inte ens ett tag. Jag tappade även motivationen till att blogga i deras nätverk. Jag tror på att samarbeta men inte på den nivån, jag samarbetar gärna men att man gör saker tillsammans under sitt egna varumärke.

Jag kommer nu att fortsätta blogga här MEN kommer kanske inte fortsätta i samma skala under 2015. Jag måste prioritera min tid och att blogga är tidskrävande. Jag kommer att blogga när jag har något intressant att blogga om och inte bara slänga upp två inlägg per dag för att jag känner mig tvungen. Kan inte säga exakt hur mycket det blir men kanske 5-10 inlägg/vecka.

Jag kommer också att blogga på Tummen Ur. Där skriver jag enbart om entreprenörskap. Något som jag tycker är riktigt kul att blogga om.  Jag hoppas ni följer med på båda bloggarna under 2015! Gott nytt år!

tummenur.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...