torsdag 26 februari 2015

Bloggmingel imorgon

Stimmiga dagar som vanligt, känns som om jag måste ta tag i mitt liv och se över vad det är jag ska göra och försöka skala bort sådant som inte är lönsamt och som tar för mycket energi. Lättare sagt än gjort så klart!

Imorgon blir det Stockholm! Är riktigt taggad! Som jag nämnt tidigare så kör jag ett bloggmingel på The Office, en ny bar på Stureplan som har premiär imorgon. Vi blir ett gäng med bloggare som kör i deras VIP-avdelning med lite dryck, tilltugg, tävlingar och goodiebags. Sen kommer vi så klart mingla med övriga gäster också.


Jag kommer att åka upp rätt tidigt för att packa goodiebags och fixa iordning. Har även en del sponsorer som kommer att lämna goodiebaginnehåll/priser på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...