söndag 22 februari 2015

Borås och Stockholm


Hektisk tid som ni förstår! Det är som jag har sagt innan, när man har mycket att blogga om så har man inte tid att blogga. Som vanligt är jag urdålig på att ta bilder också. Hade en väldigt spännande vecka med stylingkunder, intressanta möten och event med Milook som gick väldigt bra.

Nästa vecka händer detta:

  • Imorgon har jag möte med tjej i stylingteamet samt makeupvisning med en annan tjej
  • På tisdag blir det Borås, har shopping med kund samt möten för stylingteam. Har ju haft som vision att ha stylingteam på andra orter så tänkte börja med Borås.
  • På onsdag har jag stil och färganalys med kund
  • På torsdag har jag möte med en reklambyrå och sedan makeupvisning
  • På fredag är det Stockholm som gäller och bloggmingel på premiären av the Office som öppnar på Stureplan. Vi har även afterwork i showrommet men jag kommer som jag sagt tidigare inte kunna vara med på detta eftersom jag är i Sthlm.
  • I övrigt blir det fortsatt eventarbete, jobba med marknadsföring och kolla över lite samarbetsmöjligheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...