tisdag 17 februari 2015

Garderobsrensning

Jag hade en garderobsrensning/garderobsplanering hos kund igår. Det är bland det roligaste, att komma hem till folk och se vad de har i garderoben för att sedan kunna hitta nya outfits som kunden själv aldrig ens skulle tänka tanken på. Så var det verkligen igår, kvinnan jag var oss tyckte som så många andra att hon aldrig har något att ha på sig. När vi var klara sa hon "Jag har ju hur mycket som helst att ha på mig!".

Det bästa var också att hon själv snabbt förstod mitt tankesätt, vilket gör att hon förhoppningsvis själv kan hitta nya oufits och kombinera olika plagg i framtiden. Sen är det så enkelt! Det krävs inga större ingrepp för att man ska få en lite mer intressant och roligare look. Balans, harmoni och kontraster är grundorden i det hela.

En annan rolig sak var att när vi satt ner och pratade så sa hon att hon trodde att hon passade bäst i kalla färger. Hon hade inte bokat någon färganalys så det gjorde vi inte, hade inte heller med mig rätt utrustning för det men när man kollade i hennes garderob var det en helt annan färgskala som hon drogs till. Det är så! Man dras oftast till sin färgskala, man föds även med den. Sen kan mycket annat påverka såsom mode, vänner osv, vilket gör att man kan glida ifrån den och bli lite förvirrad.

garderobsrensningInga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...