tisdag 10 mars 2015

Lady in red

Igår var jag i Borås, har planer att starta ett stylingteam där. Min vision är att ha stylingteam på flera orter i Sverige. Borås är först ut! Det smidiga är att Milook ligger där, vilket innebär att vi har möjlighet att låna deras showroom för möten, event och visningar. De håller dessutom till mitt i stan vilket gör det smidigt för alla att ta sig.

Det var ett trevligt möte igår! Jag informerade lite om hur teamet kommer att fungera och sedan kunde man boka ett enskilt möte med mig vilket alla gjorde. Jag pratade även lite extra med en kvinna som förmodligen ska ta lite av en ledarroll. Känns väldigt bra!

Milook har fått in lite roliga vårnyheter, bland annat denna snygga wrap-klänning som är smickrande för de flesta kroppstyper. Jag köpte en i zebramönster som jag visar vid annat tillfälle, den finns också i helsvart och här i rött. Rött är ju riktigt läckert! ;-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...