onsdag 8 april 2015

Ambassadör för Qoola Qvinnor

Nu är det officiellt att jag är ambassadör för Qoola Qvinnor i Jönköping (och övriga Småland). Som jag har nämnt flera gånger tidigare så tycker jag att Qoola Qvinnor är det bästa nätverket jag har varit med i och då har jag varit med i många. Det är framförallt två saker som gör det bra.
  1. Underbara människor! Siv som driver nätverket är en härligt driftig kvinna med mycket idéer och visioner. Personerna som är medlemmar är också kvinnor med visioner och mål i livet. Det händer saker med andra ord! Man får mycket ny energi genom att träffas dessa människor, dessutom är alla väldigt hjälpsamma.
  2. Qoola Qvinnor anordnar både en massa fysiska träffar med allt ifrån frukostföreläsningar till afterwork, temakvällar och även en resa till Kroatien varje år. Men det är också bra aktivitet på Facebook, något jag diggar starkt. Det gör nämligen att det är lättare att hålla kontakt med folk i nätverket och det gör det lättare att följa upp olika saker, bolla idéer osv. Finns en massa olika Facebookgrupper med olika teman.
Man kan vara basmedlem eller företagsmedlem. Har man ett företag så rekommenderar jag starkt att vara företagsmedlem i detta nätverk. Man får då möjlighet till en massa kontakter, man får marknadsföra sig på event och i alla Facebookgrupper. Man har möjlighet att ha event hos sitt företag osv. Mer info på: www.qoolaqvinnor.se

Bild från Qoola Qvinnor framgångsresa till Kroatien 2014

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...