torsdag 23 april 2015

Sida om styling

Jag pratade för ett tag sedan om att jag skulle göra nya hemsidor. Hela mitt företagande började med att jag började blogga för ett antal år sedan. Sedan utvecklades denna blogg till en typ av hemsida men ville ju ha en "riktig". Jag fastnade på namnet, mitt företag heter Styling & Event by Anna. Lite långt som domännamn tyckte jag. Efter många om och men bestämde jag mig för att göra två sidor, en för event och en för styling. Det är faktiskt ett väldigt bra tips. Har du flera projekt i ditt företag så separera på dem! Det blir mycket tydligare för folk.

eventbyanna.se var klar för i början av året men nu häromdagen blev även stylingbyanna.se klar!


Sen har jag ju också businessbloggers.se för bloggevent och bloggtjänster samt bystylists.se för stylingteamet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...