söndag 10 maj 2015

Gruppstyling, modeshow och utbildning


Jag har känt mig lite omotiverad sista tiden, vet inte riktigt vad det är men nu har jag börjat känna att motivationen är på väg tillbaka igen. Har läst en bok som är jättebra (mer om den i annat inlägg). Man behöver motivera och peppa sig själv ibland. Ett väldigt bra tips för att få tillbaka motivation är att föreställa sig sitt mål. Alltså om det till exempel är fotbollsproffs man vill bli, så ska man föreställa sig att man redan är det. Att man springer ut på en fotbollsplan mitt under VM, tiotusentals fans skriker ens namn. Man ska känna känslan och verkligen leva sig in i det, då kommer man vilja det så jäkla mycket så att ge upp inte kommer finnas i ens värld. Jag ska berätta mer om mina stora mål i ett inlägg!

Denna vecka händer följande:

 • Imorgon har vi Aloe Vera-utbildning med stylingteamet, jag har också ett intressant möte
 • Imorgon blir det också telefonmöte för att planera Tummen Ur-event
 • På tisdag har jag gruppstyling med 9(!) tjejer samtidigt, blir både färg och stilanalys
 • På onsdag är det modeshow med byStylists (stylingteamet)
 • På söndag ska vi på LR-event i Göteborg. De kommer att lansera en ny produkt. Det är en teknikprodukt som sägs vara revolutionerande inom hudvård. Spännande!
I övrigt så...
 • Håller jag på att planera en infoträff för stylingteamet i Borås. Har fått tag på en jättebra lokal nu som vi kan använda både för framtida möten och event.
 • Ska jag skicka ut nyhetsbrev
 • Ska jag ha ett möte med Martina och planera utveckling av Business Bloggers
 • Ska jag också börja skicka ut inbjudningar för de stylingutbildningar som jag kommer att ha i höst

1 kommentar:

 1. Anna, jag är intresserad av din stylingutbildning och vet en till. Så mig får du gärna skicka en inbjudan till. Kram Anette Segerlind

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...