tisdag 2 juni 2015

Bättre hud?

Vill du ha bättre hud? Det vill väl alla! :-) Egentligen borde man vara bättre på att ta hand om den, speciellt i ansiktet. Det är ju det som syns mest... LR har kommit med en väldigt häftig apparat som jag har nämnt tidigare. Det finns liknande på marknaden men denna är något utöver det vanliga.

  • 10x bättre rengöring
  • Patenterad borste med antibakteriell-funktion
  • Unik rörelseförmåga som är skonsam mot huden
  • För en renare, fräschare, yngre hud med mindre porer, rynkor och problem
  • Passar alla hudtyper
Den ger 10x bättre rengöring än när man kör med händerna (andra märken kanske bara ger 4-5x). Den har Microsilver på borststråna, Microsilver är antibakteriellt som så klart är bra för huden men det gör också att borsten "rengör sig själv". Något som de har patent på! Dessutom har den en smart rörelseförmåga som rör sig fram och tillbaka samtidigt som den vibrerar så smutsen verkligen lossnar från djupet. Detta är också skonsamt mot huden, till skillnad mot många andra som snurrar runt istället.

Det gör att huden så klart blir renare, den blir också fräschare och fastare. Porer minskar, likaså rynkor och andra hudproblem.

Jag kommer att köra en demo av den i showroomet på torsdag, alla är välkomna för att se hur den fungerar! Anmälan till anna@stylinganna.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...