lördag 27 juni 2015

Bloggskola på Eget Företag 2015

Det fortsätter att hända väldigt mycket roliga saker. För ett tag sedan fick jag förfrågan om att vara bloggansvarig på Nyföretagarcentrums stora mässa Eget Företag 2015. Nu är det helt spikat och vi har kommit igång med det som ska göras inför.

Det är alltså mitt företag Business Bloggers som kommer att driva detta och det är främst jag ihop med min partner Martina. Vi kommer att blogga inför mässan under "Mässbloggen" på deras sida, vi kommer att ha en blogghörna på själva mässan, vi kommer också att ha speedmeetings och föreläsningar. Kommer att bli riktigt kul!

Vi fokuserar på är alltså en bloggskola för företagare, hur använder man bloggen som marknadsföring. I vår blogghörna kommer vi att ha några företag som gör just detta. Dessa företag får en egen liten "monter" och har möjlighet att synas för mässans 8000 besökare. Om ni vet någon som skulle kunna vara intresserad av detta så kontakta mig på anna@businessbloggers.se

Lite kul i fredags när jag satt på Facebook och mitt ansikte dök upp i flödet, förstod att Nyföretagarcentrum använder länken om bloggandet som marknadsföring :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...