torsdag 4 juni 2015

Personlig stylist

Nu kan man även boka mig som personlig stylist. Jag har tidigare jobbat mest mot privatpersoner med undantag för lite föreläsningar på företag men nu riktar jag mig mer mot offentliga personer som behöver se representativa ut i sitt arbete. Kan vara allt ifrån politiker till föreläsare, företagsledare, egenföretagare med mera. Skillnaden med personlig stylist mot mina övriga stylingtjänster är att man önskar min hjälp mer kontinuerligt, antingen löpande framåt eller under en viss men längre period.

Det kan vara att man behöver hjälp att shoppa kläder inför olika framträdanden/föreläsningar som man har eller olika tillställningar som man ska gå på. Min hjälp gör att man alltid har en uppdaterad garderob med rätt kläder/accessoarer som passar både kroppsform, stil och aktivitet.

Det kan också vara att man vill ha hjälp med styling inför speciella tillfällen. Att jag fixar med kläder, makeup och hår just för den specifika dagen och att man vill ha den hjälpen flera gånger inför olika aktiviteter som man har.

Det kan även vara att man önskar rådgivning och support när man själv ska shoppa eller styla sig. Funkar verkligen den här klänningen till detta tillfälle? Funkar verkligen den här toppen ihop med de här byxorna? Är denna kappa min färg? Vad kombinerar jag med denna kjol? Är denna tröja verkligen min stil? Är några av de frågor som jag kan svara på via telefon eller mail.

Eftersom allas behov är olika så finns det inget fast pris utan jag sätter ihop något som funkar just för den personen.

Vad tror ni om det?

Läs mer om personlig stylist på min sida: stylingbyanna.se/personlig-stylist

personlig stylist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...