tisdag 23 juni 2015

Tips för garderobsrensning

När det kommer till min tjänst garderobsrensning så är det inte så mycket av själva rensningen som är den stora grejen utan att kunna väcka liv i gamla plagg och hitta nya kombinationer. Något som gör att kunden inte behöver köpa en massa nytt.

När jag har stylingkvällar och när jag föreläser om garderobsrensning så är det svårt att ge generella och konkreta tips just kring detta. Därför har jag kommit på en variant för tjejkväll som jag rekommenderar till de som lyssnar, det fungerar så här:

  1. Ställ dig hemma jämte garderoben och framför en spegel
  2. Prova olika plagg, även plagg som de aldrig någonsin kunde tro skulle kunna fungera tillsammans
  3. Ta kort på de olika kombinationerna som du får ihop
  4. Sätt ihop bilderna till ett häfte eller ett litet album
  5. Se till att dina vänner gör samma sak och boka en tjejkväll med lite gott vin
  6. Byt sedan häften med varandra, skicka runt och se till att varje person bedömer de olika kombinationerna
Varför ska man då göra detta? De flesta av oss är osäkra på vad som funkar och vill gärna ha bekräftelse. Att ta hjälp av mig är självklart väldigt bra men detta kan vara ett alternativ till det. Dessutom blir det en rolig tjejkväll.

Min tanke är att även börja erbjuda garderobsrensning i grupp. Varje person tar med sig X antal plagg ur garderoben till mitt showroom. Där får man själv prova och jag hjälper varje person med olika kombinationer och ger feedback. Vad tror ni om det?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...