torsdag 9 juli 2015

Problem med acne?

Den här apparaten Zeitgard från LR är verkligen super om man har problem med acne. Sofi är en tjej som delar med sig av före och efterbild. Jag har själv använt min i några veckor nu, var dålig på att ta en bild före men jag har inte heller riktigt samma problem som Sofi. Däremot har jag märkt att jag inte får lika mycket finnar längre, huden är mycket lenare och fastare. Dessutom är porerna och fina linjer mindre synliga.

Så det är inte bra problem med acne som den löser, det funkar även bra om man har torr hud, om man vill ha slätare hud etc. Passar alltså både yngre och äldre! Eftersom den rengör 10 gånger bättre än vanlig rengöring så blir både ansiktsvatten och den ansiktskräm man har efteråt mer verksam.

Denna apparat finns att prova hos mig och självklart också då att köpa. Kontakta mig på anna@stylinganna.se

problem med acne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...