tisdag 28 juli 2015

Tider för stylingutbildningarna

Jag tycker att det ska bli riktigt kul att komma igång med stylingutbildningarna. Som jag har sagt förut så brinner jag nästan allra mest för att coacha, hjälpa, lyfta och utbilda andra människor. Jag tänkte på det idag när jag hade en färganalys med en kund. De flesta av mina kunder är 40-60 åriga kvinnor, det är de som behöver mest hjälp eftersom de oftast har tappat sig själva lite och har svårt att få koll på vad som funkar.

Det känns som att jag verkligen hjälper dem, inte bara utseendemässigt utan även på insidan. De mår bättre, de blir gladare och många fäller faktiskt en tår eller två när vi håller på. Jag brukar också vara väldigt öppen med vad jag tycker och generös med komplimanger. Man mår bättre på insidan om man är nöjd med utsidan, det är självklart!

Med utbildningarna ska det bli riktigt kul att få hjälpa andra att hjälpa :-)

Jag har spikat datum för Grundutbildningen i STYLING samt Fördjupningsutbildningen i STIL eftersom det är där jag har fått flest intresseanmälningar. Så nu går det att anmäla sig dit på riktigt!

stylingbyanna.se/stylingutbildningar


1 kommentar:

  1. Med utbildningarna ska det bli riktigt kul att få hjälpa andra att hjälpa.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...