onsdag 26 augusti 2015

Jobba mindre tjäna mer

Idag har jag varit på föreläsning med Anna Åberg och Annika Elgeskog. Handlar om att jobba mindre och tjäna mer. Handlade som jag misstänkte om att bygga digitala produkter och automatisera. Det roliga är att det är precis det som jag fokuserar på nu, så jag lärde mig inget direkt nytt men alltid kul med inspiration. Riktigt bra föreläsaren är de tjejerna!


Något annat kul som jag tänkte på idag är att när jag började som egen företagare och skulle skapa kontakter genom att gå på nätverksträffar och andra mingel så kände jag inte en kotte. Det var nervöst och kändes jobbigt att ta första steget. Idag har jag knappt tid att mingla med nya eftersom jag hela tiden springer på befintliga kontakter.


1 kommentar:

  1. Precis min känsla, att en inte hann knappt prata med nya eller de man redan träffat!

    Men vi springer väl på varandra igen!

    Ha det fint!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...