måndag 14 september 2015

Jobb inom mode - Ledare sökes

Jag har bestämt mig för att istället för att själv vara ansvarig för stylingteamet här i Jönköping, så tänker jag söka efter en ledartyp. Min dröm är ju som sagt att kunna ha team på flera orter i hela landet, vi har kommit igång väldigt bra i Borås nu med Barbro som ledare. För att jag ska ha tid att hjälpa ledarna att utveckla sina team så är det bäst att jag själv inte har ett eget.

Så om du vill ha ett jobb inom mode och få in en fot i branschen ELLER om du bara känner att du vill ha nya utmaningar i livet så är det bara att söka!

Detta är ett EXTRAJOBB, något som fungerar alldeles utmärkt att ha vid sidan av sin anställning eller studier. Det är en bra möjlighet att göra något väldigt kul, få ny kunskap, erfarenhet, kontakter och nya vänner. Det blir helt vad man själv gör det till kan man säga, inga direkta krav eller konstigheter.

Så här fungerar det om man vill vara ledare, man:

  • Jobbar med rekommendation/rådgivning av makeup och kläder enskilt
  • Hjälper andra att också göra det, med coachning, utbildning och stöd
  • Tar del av mina stylingutbildningar
  • Anordnar event tillsammans med mig, modeshow, gör-om-mig, makeupkurser, mammamingel mm
  • Bygger teamet tillsammans med mig
För att vara ledare, krävs det att du:
  • Har ett stort driv och får saker att hända
  • Har livserfarenhet, inte nödvändigtvis inom mode/skönhet men det är självklart ett +
  • Har ett kontaktnät
Kontakta mig: anna@stylinganna.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...