onsdag 21 oktober 2015

Föreläsning om sociala medier

Jag älskar att stå på scen, jag älskar att inspirera, motivera och utbilda andra personer. Jag har föreläst en hel del när det kommer till stylingen men nu vill jag komma igång mer med mitt andra ben, exempelvis att ha en föreläsning om sociala medier och blogg. Jag har två föreläsningar inbokat i november + att vi ju ska föreläsa på Eget företag-mässan. Kommer att köra både torsdag, fredag och lördagen. De går att boka upp sig på det redan nu och det kan vara bra att göra det eftersom de lätt blir fullbokade: egetforetag.se/boka-seminarier

I övrigt tar jag tacksamt emot tips från mindre och större företag som vill lära sig mer om sociala medier, hur man kan bygga relationer och stärka sitt varumärke. Något som så klart ger fler kunder.

Exempel på ämnen:
  • Hur kan man blogga sig till fler kunder
  • Hur man skapar en strategisk och tidseffektiv plan för sociala medier
  • Do´s and dont´s gällande entreprenörskap

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...