torsdag 8 oktober 2015

Vi stylar om Jönköping!

Idag är jag med på framsidan på Jönköping-Nu tidningen, lite roligt! Artikeln handlar om att vi stylar om Jönköping på lördag. Det är jag och mitt stylingteam som har en Gör om mig-dag. Vi plockar folk ifrån gatan som vi sedan stylar med hår, makeup och kläder. Sen kör vi också före och efterbilder.

Tanken med detta är att väcka intresse kring vårt koncept. Ett koncept som går ut på att vi hjälper folk att hitta det som passar just dem utifrån kroppsform, stil och färger.

Jag var på framsidan på denna tidning för nästan exakt 2 år sedan, sedan dess har jag varit med en hel del i media :-) Blev intervjuad idag med faktiskt!
Tidningen går ut till alla i och runt Jönköping men finns att läsa digitalt här med!

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...