söndag 15 november 2015

Gruppstyling hela helgen


Det var länge sedan som jag pratade om vad jag har på gång. Det blir lite lugnare framöver nu, förra veckan var det ju mässa och den vecka som har varit nu har jag haft fullt upp med avstämningar ifrån mässan, föreläsning, stylingutbildning och dessutom har jag haft gruppstylingar hela helgen. I fredags var det makeupkväll med ett gäng tjejer i Huskvarna, i lördags hade jag 5 tjejer från Falkenberg i showroomet där vi körde både stil och färganalyser och idag hade jag 3 tjejer från Sävsjö med ungefär samma upplägg. Körig helg!

Nu i veckan ser det ut så här:

  • Har ett par färg och stilanalyser samt personlig shopping med kunder
  • Ska fixa en del presentkort inför julen som folk har beställt
  • Arbete med Business Bloggers, planering av möten i Stockholm samt fortsätta söka samarbetspartner för eventet i vår
  • Förhoppningvis fixa klart webshopen, jag vet att det har tagit tid men har haft en del IT-strul 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...