måndag 2 november 2015

Mitt kapitel - Boosta din Business

Jag tänkte prata lite mer om mitt kapitel i boken Boosta din Business, som jag har nämnt förut så är det en bok om marknadsföring. Den är skriven av 30 kvinnliga entreprenörer. Måste säga att jag verkligen gillar att läsa om andra som har lyckats, det är riktigt inspirerande.

Jag skriver om hur det är att jobba i team, pratar alltså om stylingteamet. Jag tror att den stora nyckeln bakom att lyckas är att samarbeta. Det finns olika former att göra detta på så klart men fördelarna med teamet är att vi kan bolla idéer, det blir mycket roligare och vi kan anordna större event, eftersom vi delar på arbete och hjälper till att marknadsföra tillsammans. När vi har våra event så blir det också att mina stylingtjänster marknadsförs, vilket gör att det blir mer win. Det har också gett mig en hel del uppmärksamhet i media eftersom vi jobbar på ett litet annorlunda sätt, något som så klart gjort att vi fått mer synlighet.

Jag skriver också om event, något jag också tycker är bra marknadsföring. Det är något som kan stärka varumärket och väcka intresse för företaget. Berättar hur man skapar bra event, vad man ska tänka på och hur man jobba med bloggare.

Boken finns att köpa här businessbloggers.se/bokhandel


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...