måndag 23 november 2015

Presentkort som julklapp

Vill tipsa om mina presentkort som julklapp! Jag säljer väldigt mycket presentkort, även under övriga året men vid jul blir det så klart en del fler. Vanligast är att man köper ett paket, jag fixar presentkort och personen som får det kan sedan ringa eller maila mig för att boka en tid.
presentkort som julklapp

Sista tiden har jag också sålt några med en viss summa, så får mottagaren själv välja vad hon eller han vill boka för tjänst.

Som jag brukar säga så är detta ett present som oftast är väldigt uppskattad, den är rolig men också nyttig. Passar både till frugan, dottern, svärmor, syster men även till mannen, pappa eller brorsan. I och med att det är så många bra tips och trix som alla bör känna till så passar det alla oavsett nuvarande stil eller behov. Det passar också alla åldrar och kön. Min yngsta kund har varit 17 och den äldsta 75.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...