måndag 14 december 2015

Aldrig mer sjuk

Helt galet att jag varit så sjuk på sista tiden, två varianter av maginfluensa i loppet av bara några veckor samt en riktig förkylning just nu. Jag som aldrig är sjuk! Dessutom har jag fått sämre hy och känt mig allmänt hängig. Jag var lite dumsnål och slutade dricka Aloe vera för ett tag sedan. Jag vet att det är bra att dricka varje dag men trodde nog inte att det påverkade så mycket, ska börja igen och se om allt blir bättre.


Något som jag också druckit tidigare men slutat är LR´s Mind master, jag har pratat om den tidigare. Den både motverkar stress och höjer energinivån. Detta kommer jag också börja med igen!


Dessa produkter finns att köpa av mig ifall någon precis som jag känner sig trött och seg i vintermörkret: anna@stylinganna.se. Jag kan skicka mer information om det önskas så klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...