söndag 24 januari 2016

I tidningen igen

Det är lite mycket just nu! Reportagen för Nöjesnytt-tidningen tar lite mer tid än jag trodde. Förra veckan och denna vecka som kommer har jag 9 reportage som ska vara klara och då ingår så klart också intervjuer. Har varit runt och träffat en massa trevliga företagare, det är verkligen superkul. Sen får jag ju skriva också!

Annars är det också fullt ös med webshopen, eventet vi ska ha i april, ett nytt webbprojekt samt nya kunder till Business Bloggers. Har också fått förfrågan om att hänga med Nyföretagarcentrum på en Norrlandsturné i slutet av april. Så spännande! Ska berätta mer om det.

Missade nästan att jag var med i tidningen igen i torsdag! Det var lokaltidningen Jönköping NU som ringde och gjorde en intervju angående StartUp Bar. En annan lokaltidning ville att jag kommer in till dem och tar nya pressbilder. Det är väl ändå lite häftigt ändå!? Att de vill ha samling av bilder som kan använda i kommande reportage. Det är så klart smidigare för dem för att slippa ta bilder eller be mig skicka bild när de gör telefonintervjuer. Det är en webbtidning som jag har varit med i ett antal gånger och de räknar alltså med att det blir fler :-)

Bilden i denna artikel från Jönköping NU-tidningen är också en gammal bild som de tog i samband med en tidigare fysisk intervju.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...