söndag 20 mars 2016

Hitta rätt kläder

Nu äntligen är den klar! Shoppen som hjälper dig att hitta rätt kläder! Det går alltså att shoppa kläder (och även makeup) efter kroppsform, stil, kroppstyp, kroppsdel, färgskala och hudtyp. Det gör att du kan hitta plagg och makeup som passar just dig: shop.bystylists.se

Säg att du exempelvis tycker att du har en stor rumpa, då har vi plagg som gör att den ser mindre ut. Tycker du att du kanske har liten byst, då har vi plagg som gör att de ser större ut. Kika in här: shop.bystylists.se/shoppa/kroppsdel

Det finns också plagg som passar dig om du exempelvis är päronformad, har klassisk stil, är kort eller har en kall färgskala.

Detta är en idé som jag säkert har haft i 3 år, först hade jag problem att veta hur jag ska göra med den tekniska lösningen och sen har jag helt enkelt haft så väldigt mycket annat att göra. Tanken var ju att denna shop skulle vara klar redan i höstas och jag jobbade på rätt bra då men stötte på en del problem, så fick byta plattform och mer eller mindre börja om från början. Det känns ganska bra nu, för shoppen blev både bättre och snyggare med det nya.

Shoppen fungerar så att vissa av plaggen och makeupen köps via mig/oss och vissa andra produkter hänvisas man vidare till andra e-handlare.

Det finns plagg som passar alla åldrar! Har du problem att hitta rätt kläder så är detta shoppen för dig!

hitta rätt kläderInga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...