tisdag 8 mars 2016

Populära tjejkvällar

Det har varit full ös på sistone, verkligen helt galet! Har bland annat haft en massa tjejkvällar, förr förra helgen var jag exempelvis i Göteborg och hade en enklare gruppstyling. Det finns väldigt många olika sätt att göra en tjejkväll på. Här körde jag först en kort föreläsning och sedan stylade jag varje person efter dennes kroppsform och stil med de kläder jag hade med mig.

Sen hade jag också en tjejkväll nu i fredags, då var det en kvinna som fyllde 40 år som skulle firas. Det började med att jag höll en föreläsning om färg, stil och styling i allmänhet. Sedan körde jag en färganalys inklusive makeup på födelsedagsbarnet och en enklare styling. Jag hade också fixat lite gott att äta och dricka. Kommer att köra ungefär samma koncept med ett annat gäng om ett par helger.

I lördags hade jag och Theodora en makeupvisning med ett gäng kvinnor. Fullt ös alltså! ;-)


1 kommentar:

  1. Älska din blogg

    Min hemsida, om du vill köpa vacker klänning

    Annbill www.missydress.se

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...