torsdag 31 mars 2016

Stylisthjälp att hitta kläder

Stylisthjälp att hitta kläder - Rubriken för artikel i tidning som jag är med i. Kul att även media uppmärksammar shoppen! Jag var också med i ehandel.se förra veckan. Det var lite roligt för jag hängde en del på den sidan förr, när jag hade den gamla webshopen. Lärde mig allt man behöver veta om ehandel där.

Jag sa att det var ok att de kunde ta bilder från min hemsida men förstår inte riktigt vart de hittade denna bild, det är en bra bild men de måste rotat ganska rejält för att hitta den.

Här kan ni läsa den artikeln: http://www.ehandel.se/Ratt-plagg-pa-ratt-kropp-nar-stylisten-oppnar-webbshop,7491.html

Och här har ni dagens Jönköping NU-tidning:


Jag har en annan rolig sak på G med shoppen men kan inte berätta mer än förrän det är helt klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...