måndag 18 april 2016

Kläder efter kroppsform

Som ni kanske redan vet så handlar mitt senaste projekt; Shop byStylists om att hitta kläder efter kroppsform, stil och färgskala. Men det går också att hitta kläder efter en specifik kroppsdel, kan vara allt ifrån plagg som smickrar när du har stor byst, breda axlar och fyllig mage.

Jag bloggar ju även inne på den sidan och idag skapade jag ett inlägg där jag ger tips på byxor som passar dig som tycker att du har stor rumpa.

Häng gärna med i den bloggen, kommer att lägga upp mycket förslag på outfits som passar både de olika stiltyperna men även kroppsformerna. Sen ger jag sådana här tips baserat på olika kroppsdelar och annat.
kläder efter kroppsform

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...