måndag 16 maj 2016

Mina andra bloggar

Hej på er!

Som ni har märkt så bloggar jag lite mindre här nu än tidigare, jag försöker hålla det till minst en gång i veckan och hoppas det blir fler. Detta beror helt enkelt på att det är så mycket annat, så det är svårt att hinna med. Jag har några andra bloggar som uppdateras löpande också:

Vår Business Bloggers blogg som handlar om vad vi gör där samt en massa kunskap hur man bäst bloggar i sitt företag.


Jag bloggar också på Shop byStylists blogg, här kommer det vara mängder av stylingtips, förslag på kombinationer och massa annat.


För övrigt så jobbar vi för fullt med denna plattform och kommer att göra om den en del, ni kommer att hitta ett grymt mycket större utbud, tester och annat. Jag återkommer så klart med mer information! :-)


1 kommentar:

  1. Kom igen, jag läser din blogg och log, jag kommer alltid tillbaka!
    ______________________________
    cs:go skins!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...