torsdag 15 februari 2018

Min contentbyrå - Knockify Content Agency AB

Som ni har märkt så uppdaterar jag inte här längre. Jag har släppt stylingen allt mer och utför nya inga fysiska stylingtjänster alls. Stora anledningen är att min andra verksamhet har dragit igång så rejält så att jag helt enkelt inte hinner med något annat. Jag har därför valt att prioritera. För er som inte har koll så är min andra verksamhet en contentbyrå - Knockify Content Agency AB.

Jag kommer dock ha kvar stylingen i form av digitala tjänsten byStylists men det projektet ligger under utveckling, så kommer att uppgraderas och bli ännu bättre inom kort. Jag kan återkomma med mer information här för den som är intresserad.

Angående min contentbyrå så driver jag det ihop med en tjej som heter Martina. Vårt stora fokus är att hjälpa företag med digital marknadsföring, främst genom att skapa content (innehåll) för sociala medier. Det som skiljer oss från många andra är att vi skapar innehållet från scratch, det vill säga att vi tar fram idéer, skriver texter, fotograferar, gör research/intervjuer, sökoptimerar (om det är en blogg) och publicerar på företagets egna sociala kanaler.

Jag kör detta idag på heltid och har ett kontor inne i Jönköping. Vårt mål är att växa och utöka med fler tjänster och medarbetare. Något jag tror att vi kommer att göra inom kort.

Följ oss gärna på Instagram! Där lägger vi upp bilder från vår vardag.


2 kommentarer:

  1. Gonzos Quest Spielautomat - Detta spel berättar legenden om den historiska karaktären Gonzalo Pizarro - en riktig spansk conquistador. Spelautomaten Gonzo's Quest har rolig 3D-grafik och animering och tar oss på jakt efter Eldorado, den fiktiva gyllene staden.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...