Tjejkväll

ByStylists är ett stylingteam som brinner för att hjälpa vanliga människor att hitta det som passar just dem allra bäst utifrån stil, kroppsform, längd, färger etc. Mer information om våra stylingtjänster!

Vi har precis öppnat ett showroom på väster i Jönköping. Här kommer det finnas möjlighet att boka privat rådgivning ensam eller tillsammans med vänner. Vi kommer att anordna mycket mingel, stylingevent, after work och temakvällar. Även kurser och utbildningar inom olika kategorierna kommer att erbjudas. Självklart kan man också boka olika stylingtjänster inklusive makeup.

Maila bokning@bystylists.se för mer information och bokning. Är du intresserad av vara en del av stylingteamet? Du hittar mer information om det här.Vi kommer också att inom snar framtid starta en webshop med samma tema.

Hos oss är inte det viktiga att sälja så mycket som möjligt, vi ser hellre att kunden är nöjd med sina köp och faktiskt använder produkterna/kläderna. Vi tror att det gynnar alla i längden!

Kläder


Vi säljer bland annat kläder med dansk design ifrån Friendtex. Du kan klicka på katalogen för att bläddra i den.  Är du intresserad av att handla något kan du maila till shop@bystylists.se. Där kan du också få personlig hjälp. (frakt tillkommer med 65:- på varje order)


Makeup


När det gäller makeup och hudvård så jobbar vi med LR. Ett tyskt märke med bra kvalité till bra priser. Du kan klicka på katalogen för att bläddra i den. Är du intresserad av att handla något kan du maila till shop@bystylists.se. Där kan du också få personlig hjälp. (frakt tillkommer med 65:- på varje order)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...