onsdag 6 april 2011

Tredje dagen - rumpor

Mitt internet fungerade inte igår, så ni får ursäkta. Provade att starta om och greja jätte länge, förmodligen är det dålig täckning där min farbror går. Vet att jag har problem att ringa med mobilen men det mobila bredbandet fungerade ju både lördag, söndag och måndag. Nu är jag dock på kursen och här fungerar det.

Tredje dagen på kursen så pratade vi om rumpor :) Okej inte bara men vi gick igenom lite mer detaljerade delar på kroppen, såsom halsar, axlar, armar, byst, midja, höfter och stuss.Sen pratade vi även lite om ansiktsform. Själv har jag en ganska avlångt ansikte och gör helt rätt i att ha kort lugg, det kortar ju av ansiktet ganska mycket.

Idag är det sista dagen och jag tror vi ska mäta varandra lite, ska bli lite spännande att se vilken form man är...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...